Remslangen IVECO

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw IVECO

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

De juiste remslang vinden

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.

Bekijk ook alle iveco remslangen op RemOnderdelen.nl