Remslangen IVECO

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw IVECO

Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Remslang monteren

Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remslangen en remvloeistoffen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZCHRYSLERMGSKODA.