Remslangen IVECO

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw IVECO

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's .

Lengte van een remslang

Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

De juiste remslang vinden

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.