Remslangen IVECO

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Remslang bestellen voor uw IVECO

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslangen en remvloeistoffen

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd.