Remslangen JAGUAR

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Remslang bestellen voor uw JAGUAR

Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Jurid, Rofren, ABS, Bosch en ATE

Remslangen en remvloeistoffen

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Bekijk ook alle jaguar remslangen op RemOnderdelen.nl