Remslangen JAGUAR

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de JAGUAR dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remslang bestellen voor uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Lengte van een remslang

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.