WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen JAGUAR X-TYPE Stationwagen (X400)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslang monteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remslangen en remvloeistoffen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JAGUAR X-TYPE Stationwagen (X400) past. Je kunt bij ons betalen via overboeking en PayPal

Remslang bestellen voor uw JAGUAR

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATCITROENBMWDODGE. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.