WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen JAGUAR XJ (X300, X330)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslang bestellen voor uw JAGUAR XJ (X300, X330)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JAGUAR. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang monteren

Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATICADILLACDAIMLERDODGENISSAN. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remslangen en remvloeistoffen

Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.