WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen JAGUAR XJ (XJ40, XJ81)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1986 tot heden
136
185
Sedan
10-1989 tot heden
187
254
Sedan

Remslang bestellen voor uw JAGUAR XJ (XJ40, XJ81)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.

Remslangen en remvloeistoffen

Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUDAFOPELMASERATIVW VOLKSWAGEN.

Remslang monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.