WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen JAGUAR XK 8 Coupé (X100)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslang bestellen voor uw JAGUAR XK 8 Coupé (X100)

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Remslangen en remvloeistoffen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JAGUAR past. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSEATJEEP.

Remslang monteren

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.