Remslangen JEEP

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw JEEP

Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Lengte van een remslang

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remslangen en remvloeistoffen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.