Remslangen JEEP

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Lengte van een remslang

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP past. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remslang bestellen voor uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën.