Remslangen JEEP

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remslangen en remvloeistoffen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Remslang bestellen voor uw JEEP

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Bekijk ook alle jeep remslangen op RemOnderdelen.nl