Remslangen KIA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA past. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

De juiste remslang vinden

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Remslang bestellen voor uw auto

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Bekijk ook alle kia remslangen op RemOnderdelen.nl