Remslangen KIA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen en remvloeistoffen

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw KIA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSDAIHATSUSAABBMWOPEL. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remslang bestellen voor uw auto

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, PayPal, iDeal en AfterPay

Remslang monteren

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.