Remslangen KIA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Wij controleren altijd bij de KIA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslangen en remvloeistoffen

De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remslang bestellen voor uw auto

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, TRW, Lucas, Jurid, Zimmermann, Pagid, Textar, Brembo, Rofren, ABS, Bendix en ATE