Remslangen LADA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

De juiste remslang vinden

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur.