WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LADA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen en remvloeistoffen

Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslang monteren

Elke LADA heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Remslang bestellen voor uw auto

Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.