Remslangen LADA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw LADA

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Lengte van een remslang

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.

Remslangen en remvloeistoffen

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.