WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LANCIA THEMA SW (834_)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1992 tot heden
112
152
Stationwagen
02-1989 tot heden
104
141
Stationwagen
05-1989 tot heden
108
147
Stationwagen
12-1988 tot heden
110
150
Stationwagen
09-1992 tot heden
126
171
Stationwagen

Remslang bestellen voor uw LANCIA THEMA SW (834_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIATOYOTAMITSUBISHI. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, overboeking en MisterCash Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben.

Remslangen en remvloeistoffen

De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.

Remslang monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA past. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.