Remslangen LAND ROVER

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.

Remslangen en remvloeistoffen

Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remslang bestellen voor uw auto

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAISUBARUSKODA. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.