Remslangen LAND ROVER

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Remslang bestellen voor uw LAND ROVER

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslangen en remvloeistoffen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK.