Remslangen LAND ROVER

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Lengte van een remslang

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang bestellen voor uw auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.