Remslangen LAND ROVER

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën.

De juiste remslang vinden

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Bekijk ook alle land rover remslangen op RemOnderdelen.nl