WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LDV

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw LDV

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remslang monteren

Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.