Remslangen LDV

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remslang bestellen voor uw LDV

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

De juiste remslang vinden

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.