Remslangen LDV

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Remslangen en remvloeistoffen

Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslang bestellen voor uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle ldv remslangen op RemOnderdelen.nl