Remslangen LEXUS

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen.

Remslangen en remvloeistoffen

Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remslang bestellen voor uw auto

Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bekijk ook alle lexus remslangen op RemOnderdelen.nl