Remslangen LEXUS

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslang bestellen voor uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Remslangen en remvloeistoffen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.