Remslangen LEXUS LX (_J2_)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2007 tot heden
270
367
Terreinwagen gesloten
11-2007 tot heden
282
384
Terreinwagen gesloten
08-2007 tot heden
285
387
Terreinwagen gesloten

Remslang monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.

Remslangen en remvloeistoffen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke LEXUS LX (_J2_) heeft een eigen VIN-nummer. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslang bestellen voor uw LEXUS

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERGMCALFA ROMEOMINIDAFLDV.