Remslangen LINCOLN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw LINCOLN

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remslangen en remvloeistoffen

Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSALFA ROMEOVAUXHALLDAEWOO. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK.

Remslang monteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd.