100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.7 AWD 340 PK
Bouwjaar 11.2015 - 12.2018

Remslangen LINCOLN MKX 2.7 AWD

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Lengte van een remslang

Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHVAUXHALLLINCOLN. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remslang bestellen voor uw LINCOLN MKX 2.7 AWD

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN MKX komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remslang demonteren

Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN past. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.