Remslangen LOTUS

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATJEEPLDVHYUNDAI.

Remslang bestellen voor uw auto

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, TRW, Brembo, Zimmermann, Jurid, Textar en ABS Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslangen en remvloeistoffen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?