Remslangen LOTUS

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Elke LOTUS heeft een eigen VIN-nummer. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen.

Remslang bestellen voor uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Bekijk ook alle lotus remslangen op RemOnderdelen.nl