Remslangen LOTUS

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remslang bestellen voor uw LOTUS

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.

Lengte van een remslang

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen.