Remslangen MASERATI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remslang bestellen voor uw MASERATI

Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast.

De juiste remslang vinden

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.