Remslangen MAZDA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw MAZDA

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Remslang monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt.

Remslangen en remvloeistoffen

De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.