Remslangen MAZDA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

De juiste remslang vinden

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remslang bestellen voor uw auto

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Bekijk ook alle mazda remslangen op RemOnderdelen.nl