Remslangen MAZDA MX-6 (GD)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1995 tot heden
85
116
Coupé
09-1992 tot heden
122
166
Coupé

Remslang monteren

Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA MX-6 (GD), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Remslang bestellen voor uw MAZDA

Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!