Remslangen MERCEDES-BENZ

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remslangen en remvloeistoffen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.

Lengte van een remslang

De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.