Remslangen MERCEDES-BENZ

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

De juiste remslang vinden

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Lengte van een remslang

Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.