Remslangen MERCEDES-BENZ

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslang bestellen voor uw auto

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

De juiste remslang vinden

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Bekijk ook alle mercedes-benz remslangen op RemOnderdelen.nl