Remslangen MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245)

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLAND ROVERCHRYSLERISUZU. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslang monteren

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt.

Remslangen en remvloeistoffen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur.