100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300 245 PK
Bouwjaar 06.2017 - tot heden

Remslangen MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang demonteren

De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300 heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Lengte van een remslang

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAAUDIDAIMLERVOLVO. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.