100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 300 4-matic 248 PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2015

Remslangen MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 300 4-matic

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 300 4-matic

Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204).

Remslang demonteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINILOTUSINFINITISUZUKI.

Lengte van een remslang

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.