100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W163) ML 55 AMG 347 PK
Bouwjaar 02.2000 - 06.2005

Remslangen MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W163) ML 55 AMG

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W163)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 5726
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, linksvoorzijde, links
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf chassis nr.: A289560/X754620
vanaf bouwjaar: 09.00
Schroefdraad maat aansluiting 1: INN. M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: BANJO 10.0 mm
Lengte: 540 mm
Gewicht: 0,18 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links
60% Korting
22,68
56,69
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remslangen achterzijde

Remslang demonteren

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUDAEWOOMASERATIPEUGEOTSAAB.

Lengte van een remslang

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W163) ML 55 AMG past. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remslang bestellen voor uw MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W163)

Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.