100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 122 218 PK
Bouwjaar 09.2003 - tot heden

Remslangen MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 122

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang demonteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Lengte van een remslang

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERPLYMOUTHROVERMAZDA. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remslang bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 122

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639). De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.