Remslangen MG

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Elke MG heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang bestellen voor uw auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Lengte van een remslang

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken.