Remslangen MG

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw MG

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Lengte van een remslang

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslangen en remvloeistoffen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.