WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen MINI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGECHEVROLETMGALFA ROMEO. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken.

Remslang monteren

Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden.

Remslang bestellen voor uw auto

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.