Remslangen MINI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw MINI

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.

Lengte van een remslang

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur.

Remslangen en remvloeistoffen

De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.