Remslangen MINI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur.

Remslang bestellen voor uw auto

Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Bekijk ook alle mini remslangen op RemOnderdelen.nl