Remslangen MITSUBISHI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

De juiste remslang vinden

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK.

Remslang bestellen voor uw MITSUBISHI

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.