Remslangen MITSUBISHI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen en remvloeistoffen

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.

Remslang monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERTOYOTACADILLACPONTIACDAIMLER. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen.