Remslangen NISSAN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw NISSAN

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen.

Remslang monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.