Remslangen NISSAN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw NISSAN

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Lengte van een remslang

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Remslangen en remvloeistoffen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.