Remslangen NISSAN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN.

Remslang bestellen voor uw auto

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslangen en remvloeistoffen

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Bekijk ook alle nissan remslangen op RemOnderdelen.nl