Remslangen NISSAN BLUEBIRD (T72 , T12, U12)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw NISSAN BLUEBIRD (T72 , T12, U12)

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIANISSANDAIMLER. Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben.

Remslangen en remvloeistoffen

Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remslang monteren

De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt.