Remslangen OPEL

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslang bestellen voor uw auto

Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

De juiste remslang vinden

Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.