Remslangen OPEL

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

De juiste remslang vinden

De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Bekijk ook alle opel remslangen op RemOnderdelen.nl