Remslangen OPEL

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw OPEL

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden.

Lengte van een remslang

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remslangen en remvloeistoffen

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK.