100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 504 Pick-up 1.8 75 PK
Bouwjaar 08.1981 - 10.1986

Remslangen PEUGEOT 504 Pick-up (E_) 1.8

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde

Lengte van een remslang

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELPORSCHESUBARU. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Remslang bestellen voor uw PEUGEOT 504 Pick-up (E_) 1.8

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden.

Remslang demonteren

Elke PEUGEOT 504 Pick-up (E_) heeft een eigen VIN-nummer. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.