Remslangen PLYMOUTH

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw PLYMOUTH

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remslangen en remvloeistoffen

Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Lengte van een remslang

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.