Remslangen PLYMOUTH

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Elke PLYMOUTH heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt.

Remslangen en remvloeistoffen

Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Remslang bestellen voor uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle plymouth remslangen op RemOnderdelen.nl