Remslangen PONTIAC

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw PONTIAC

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Lengte van een remslang

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

De juiste remslang vinden

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën.