Remslangen PONTIAC

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Remslang bestellen voor uw PONTIAC

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme.

Remslangen en remvloeistoffen

De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle pontiac remslangen op RemOnderdelen.nl