Remslangen PONTIAC

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw PONTIAC

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Lengte van een remslang

Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën.