Remslangen PORSCHE

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remslang bestellen voor uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.