Remslangen PORSCHE

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw PORSCHE

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd.

De juiste remslang vinden

Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën.

Lengte van een remslang

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.