Remslangen RENAULT

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslang bestellen voor uw auto

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Bekijk ook alle renault remslangen op RemOnderdelen.nl