Remslangen RENAULT

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw RENAULT

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslang monteren

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIASKODAMAZDAMASERATI. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.