Remslangen RENAULT

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remslang bestellen voor uw RENAULT

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Lengte van een remslang

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld.