100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT ESPACE IV 2.0 133 PK
Bouwjaar 11.2002 - 12.2015

Remslangen RENAULT ESPACE IV (JK0/1_) 2.0

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang demonteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTVW VOLKSWAGENCITROENAUDI. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remslang bestellen voor uw RENAULT ESPACE IV (JK0/1_) 2.0

Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT ESPACE IV (JK0/1_) past. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Lengte van een remslang

Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.