WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remslangen RENAULT MEGANE I Classic (LA0/1_)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen via kenteken

Vind passende remslangen via je kenteken

Kies je RENAULT MEGANE I Classic uitvoering
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslang bestellen voor uw RENAULT MEGANE I Classic (LA0/1_)

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt.

Remslang demonteren

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Lengte van een remslang

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Nu besteld, is morgenGRATIS verzonden!

Bij ons betaald u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen