WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen RENAULT MEGANE I Classic (LA0/1_)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslang bestellen voor uw RENAULT MEGANE I Classic (LA0/1_)

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Remslang monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS en Brembo Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.