Remslangen ROVER

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.

Remslang bestellen voor uw ROVER

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken.

Lengte van een remslang

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.