Remslangen SAAB

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen en remvloeistoffen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SAAB, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Remslang monteren

De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.

Remslang bestellen voor uw auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.