100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA III 2.0 TDI 4x4 150 PK
Bouwjaar 09.2014 - tot heden

Remslangen SKODA OCTAVIA III (5E3, NL3, NR3) 2.0 TDI 4x4

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SKODA OCTAVIA III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 6372
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Schroefdraad maat aansluiting 1: INN M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: BANJO 10MM
Lengte: 295 mm
Gewicht: 0,14 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
22,78
55,57
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Lengte van een remslang

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remslang demonteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Remslang bestellen voor uw SKODA OCTAVIA III (5E3, NL3, NR3) 2.0 TDI 4x4

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA OCTAVIA III (5E3, NL3, NR3) komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.