100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR 1.5 CDI 95 PK
Bouwjaar 09.2004 - 06.2006

Remslangen SMART FORFOUR (454) 1.5 CDI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Lengte van een remslang

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART FORFOUR (454) 1.5 CDI. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast.

Remslang demonteren

Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART FORFOUR (454), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Remslang bestellen voor uw SMART

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.