Remslangen SSANGYONG

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remslang bestellen voor uw auto

De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

De juiste remslang vinden

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.