Remslangen SSANGYONG

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

Remslang bestellen voor uw auto

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Bekijk ook alle ssangyong remslangen op RemOnderdelen.nl