WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SSANGYONG KORANDO Terreinwagen open (K4)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslangen en remvloeistoffen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KORANDO Terreinwagen open (K4) komen. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remslang monteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

Remslang bestellen voor uw SSANGYONG

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.