Remslangen SUBARU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw SUBARU

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Lengte van een remslang

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remslangen en remvloeistoffen

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.