Remslangen SUBARU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw SUBARU

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.

De juiste remslang vinden

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslangen en remvloeistoffen

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.

Bekijk ook alle subaru remslangen op RemOnderdelen.nl