Remslangen SUBARU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw SUBARU

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden.

Lengte van een remslang

Gietijzer komt minder veel voor als component. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

De juiste remslang vinden

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.