Remslangen SUZUKI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.

Remslang bestellen voor uw auto

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

De juiste remslang vinden

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.