Remslangen SUZUKI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Remslangen en remvloeistoffen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslang bestellen voor uw auto

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.