100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.6 4WD 106 PK
Bouwjaar 04.2002 - tot heden

Remslangen SUZUKI LIANA (ER, RH_) 1.6 4WD

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw SUZUKI LIANA (ER, RH_) 1.6 4WD

Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Lengte van een remslang

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remslang demonteren

Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI LIANA (ER, RH_) komen. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.