Remslangen TOYOTA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw TOYOTA

De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur.

De juiste remslang vinden

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Lengte van een remslang

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.