Remslangen TOYOTA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw TOYOTA

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Lengte van een remslang

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslangen en remvloeistoffen

Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.